Stolní tenis Buffalo Outdoor Bandito

Stolní tenis Buffalo Outdoor Bandito
Galerie
Obrázek bez názvu
Obrázek bez názvu
 Krátký popisHrací deska tohoto stolního tenisu je naprosto necitlivá vůči vlhkosti a je odolná vůči vysokým teplotám a slunečnímu záření. Je také odolná proti nárazu a je z 4mm melaminové pryskyřice zpevněna 36mm rámem. Díky své speciální vlastnosti, jako je tloušťka desky, rotační Více ...
 Návrh ceny Váš návrh ceny
Máte zájem o tento výrobek, ale nesedí Vám naše cena? Nebo planujete nakoupit více kusů? Navrhněte nám svojí cenu!
 Parametry
Hmotnost59 kg
Rozměr274 x 152,5 x 76 cm
Prodejní cena:
12250
Bez DPH:
10124
Doporučená cena:
12490
Ušetříte:
240

Uvedené ceny jsou včetně 21% DPH 21%

Hrací deska tohoto stolního tenisu je naprosto necitlivá vůči vlhkosti a je odolná vůči vysokým teplotám a slunečnímu záření. Je také odolná proti nárazu a je z 4mm melaminové pryskyřice zpevněna 36mm rámem. Díky své speciální vlastnosti, jako je tloušťka desky, rotační účinek tření a odolnost proti otěru, je deska jednou z nejlepších na trhu.Velmi stabilní trubkový profil rámu 25 mm šířky s blokovacím mechanismem je základem stabilní konstrukce.

Tento stůl je vhodný zejména jako venkovní stůl na stolní tenis může ale být také použit v interiéru a je vhodný i pro náročné amatérské sportovce, stejně tak i pro použití ve školách a centrech pro mládež.
Stůl je velice prostorově úsporný, po složení zabírá pouze 55 cm. Vysoce kvalitní, černá, přibližně 12,5 cm transportní kolečka pro snadnou přepravu jsou uspořádány do osy.

Po obou stranách stolu jesou držáky na pálky a 4 míčky. Složení stolu umožňuje hru jednoho hráče.

 

Síťový systém je součástí balení. Pálky a míčky NEJSOU součástí balení! 

Přepravní velikost:163 x 145 x 12 cm

Dodáváno v demontu. Možnost složení za příplatek 2 500,- Kč