Stern Flipper Pinball Led Zeppelin PREMIUM

Stern Flipper Pinball Led Zeppelin PREMIUM
Galerie
Obrázek bez názvu
Obrázek bez názvu
Obrázek bez názvu
 Krátký popisNevýherní zábavní automat pro široké spektrum hráčů. Další z ikonických flipperů od firmy Stern nabízející spoustu zábavy. Precizní grafické zpracování, perfektní zvuk a volba herních režimů nabídne jedinečný herní zážitek všem věkovým kategoriím.   Unikátní Pinball od legendárního výrobce F Více ...
 Návrh ceny Váš návrh ceny
Máte zájem o tento výrobek, ale nesedí Vám naše cena? Nebo planujete nakoupit více kusů? Navrhněte nám svojí cenu!
 Parametry
Hmotnost110 kg rozbaleno, 130 kg nerozbaleno
Rozměršířka 70,5 cm x hloubka 145 cm x výška 198 cm
Není skladem

Nevýherní zábavní automat pro široké spektrum hráčů. Další z ikonických flipperů od firmy Stern nabízející spoustu zábavy. Precizní grafické zpracování, perfektní zvuk a volba herních režimů nabídne jedinečný herní zážitek všem věkovým kategoriím.  

Unikátní Pinball od legendárního výrobce Flipperů společnosti Stern, nabízí fanouškům této nestárnoucí hry Flipper Pinball s tématikou Skupiny Led Zeppelin, která patří mezi nejprodávanějších kapely na světě s odhadovaným rekordním prodejem 300 milionů kusů po celém světě. 

"Není nic unikátnějíšho a zábavnějšího, než spojit pinball a hudbu dohromady," řekl Gary Stern, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Stern Pinball, Inc. Ve spolupráci s Led Zeppelin vytvořili ikonický Flipper Pinball. 

Všechny modely Pro, Premium a Limited Edition mají na míru tvarovanou hračku Hindenburg Zeppelin založenou na ikonických obrázcích z alba Led Zeppelin I. 

Verze Premium nabízí unikátní interaktivní doplněk Electric Magic, který je doplňkem hracího pole flipperu a dotváří různé speciální efekty, jako mizení a mýčku a znovu objevování na různých místech herního pole. 

Díky zabudovanému Expression Lighting System ™ s 96 inteligentními RGB LED je možné plně ovládat barevné spektrum. Tento integrovaný systém osvětlení hřiště je umístěn v kapsách vyříznutých po stranách skříně, aby poskytoval barevné osvětlení celého hřiště, a je synchronizován s vlastními světelnými show speciálně navrženými pro každou skladbu a dynamicky reagující na hru

Volitelně s mincovníkem na 5,10,20 a 50 Kč za příplatek nebo v nastavení pro volnou hru FREE PLAY.

Uvedená cena je bez 21% dph.

Provádíme záruční i pozáruční servis těchto přístrojů. 

Dále nabízíme pravidelné repase, výměnu za jiné modely, odkup a potřebné poradenství.

Součásti naší nabídky je pronájem těchto přístrojů pro kancelářské prostory, domácí použití a pro firemní eventy.